Рок излъчване във визията
164 21.11.2018

Да живее Рокът!

Много хора мислят, че любителите на рок музиката, които имат свой собствен стил на обличане, не се подчиняват на модата. Но всяка дама, независимо от своя музикален вкус, иска да изглежда модерно, стилно и женствено.

Ежегодно, дизайнерите разработват колекции специално за хора, последователи на рок-излъчването. Това е стилът на свободните, активни и весели хора, въпреки специалната им любов към черния цвят, метални шипове, вериги и черепи. Въпреки общите елементи в техните костюми, този стил позволява на всеки да изрази своята индивидуалност, включително чрез дрехи.

Традиционно това е мъжка субкултура, така че за жените рокаджийки отношението е скептично. Но! Това не бива да ги спира да покажат женствеността си чрез малко повече твърдост, която силните, брутални мъже ще оценят. Признайте, че в комбинация с класическото кожено яке и метални обемни аксесоари, леките рокли, дългите поли и тънки токчета изглеждат особено впечатляващо.

Блестящ грим, екстравагантни прически, изобилие от големи бижута, дънки, кожа - всичко това са елементи, които характеризират рок стила. Но не се поддавайте на изкушението да смесите всичко в един комплект, защото ще изглежда твърде вулгарно. Що се отнася до обувките, те обикновено са "кубинки" - ботуши, полуобувки или обувки с дебела, груба подметка или противоположните стил каубойски ботуши с леко заострени върхове.

Ако търсите излъчване стил рокендрол трябва да потърсите плавна комбинация между зрелищен костюм и ежедневно удобно облекло. Тук ярките цветове са приемливи, особено бяло и червено, блестящи тъкани, плътно прилепващи силуети. В допълнение към стандартните кожи и деним материи, кожата с косъм е особено популярна.

По-бунтовническо настроените ще харесат творческия стил на пънка. Целта на това рок движение е да шокира публиката чрез екстравагантно облекло и външен вид. Тениски с надписи, разкъсани джинси и кожени якета имат специална притегателна сила за пънкарите.

Хардрокаджиите трябва да добавят към гардероба си елементи от готическо средновековно облекло: корсети, дълги поли, шапки с широки периферия. От особена важност за стила на хард рока са необичайните аксесоари: тежки метални гривни, изплетени от кожа огърлици, огромни чанти с вериги или модерни гладиаторски сандали на висок ток.

Ако живеете в ритъма на рок музиката, лесно можете да изберете стил в дрехите, който да отразява тази култура. В края на краищата, водещо тук е чувството вътре във вас!