Уютният тренд „Зима“
174 22.11.2018

Безспорно Зимата е свързвана с топъл трикотаж и уютно плетиво. И ако преди години от тези топли материи се произвеждаха единствено обемни пуловери и тежки жилетки, модата днес е далеч по-разкрепостена и модернизирана и създава топъл уют в по-фина форма.

Щастие е, че дизайнерите обичат да експериментират с трикотаж, като всеки път предлагат нови „горещи“ тенденции. Плетивото на едри плетеници, които подчертават силуета се наблюдава в рокли, туники и поли, комбинируеми с къси и монохромни блузи с трикотажни орнаменти. Модните диктатори импровизират, добавяйки необичайни детайли под формата на деликатни дантели, перфорация, бродерии и ресни, които провокират визията ни към неочакван зимен танц. Що се отнася до палитрата, модерни са различни цветове: пудра, небесно, червено, Марсала, тъмно синьо, лимон, оранжево…

За да прекарате сезона красиво, оставете се на вдъхновението от необичайните силуети на трикотажа. Обемният плетен пуловер може лесно да се комбинира с рокля, плисирана пола, романтична блуза и яке. Не се страхувайте да поставите пуловера си и втъкнат в панталоните или полата, за да демонстрирате способността си да играете със стила. Фокусирайте се върху талията посредством колан.

Не забравяйте бижута: дългите огърлици и обемните гривни също придават на имиджа харизма.