Да се подготвим за Нова Година - Модни бижута в геометрични фигури и метален блясък
204 28.11.2018

Донатела Версаче препоръчва да заложим на своя собствена колекция от бижута, за да създадем ярки и красиви изображения.

Между другото, тя казва още, че инвестирането в дрехи е чиста загуба на ресурси и време. Според нея трябва да следваме тенденциите, но не сляпо и не на всяка цена.

Така че, решението е – ефектни бижута! О, да, напоследък модните диктатори ни заливат с пълен спектър колекции от аксесоари и бижута. Ярки гривни, колиета, обеци – те никога няма да бъдат излишни в гардероба ни и не можем да не се съгласим с това твърдение.

Тази зима, като цяло, модерни ще са орнаменти във формата на вериги, обемисти гривни както на ръцете, така и на – забележете – краката, орнаменти във формата на лога или известни брандове, перли, метален блясък, геометрия: кръгли, квадратни, триъгълни орнаменти, бижута с камъни и кристали.

Няма да сгрешите ако за наближаващите празници заложите на изобилие от перли или последвате тенденцията на космическите бижута. Гривни, обеци, колиета, пръстени от метал (и не непременно скъпоценен) често се появяват на подиума, затова ви препоръчваме да обърнете внимание именно на такава декорация. Нека визията ви бъде необичайна, мистериозна и неземна.