Моден принт - Лято` 2019
161 29.11.2018

Модните принтове на Лято`2019 стават по-женствени и по-романтични. Дори геометричните дизайни не създават мъжко излъчване.

Сред тенденциите се наблюдават и вече познати комбинации от минали сезони. Сред тях са любимите точки тип грахово зърно, с вариация в големината. Този принт никога не е в повече. Каквото и да носите: пола, рокля или панталони на грахови точки, вие винаги ще бъдете женствени и елегантни. Цветовата палитра също е богата, но най-популярна и вечно класическа ще бъде черно-бялата версия.

Дизайнерите ни представят много и различни идеи за създаване на стилна "грах" визия. Например модни къщи като Kenzo, Max Mara и Burberry предлагат граховите точици като основа за изключително ретро излъчване.

В женствената лятна мода през 2019 г. се появява и цяло море от цветя. Маргаритки, рози, лютичета – цветя разцъфтяват върху тъканите на най-известни модни брандове. Това ще бъде и най-модерният образ на жената по мнението на експерти от Dolce & Gabbana, Майкъл Корс и MSGM.

Абстракцията също ще бъде оригинален начин да се изразите. Дамски дрехи с "криптирани" екстравагантни картини ще бъдат като ефектни послания към обществото. С моделите от Prada, Mugler и Issey Miyake определено ще се различите от обикновения градски моден последовател. Мотиви от картини на абстракционисти ще украсяват поли, панталони и блузи, ефектно откроявайки ви от тълпата и сивото ежедневие.