Дрес Код: Нова Година
115 18.12.2018

Изборът на празнично облекло за новогодишната нощ е тема, която е актуална всяка година и много често покрай тичането за подаръци за деца и близки, и празнични менюта, ние се изправяме пред дилемата какво да облечем в последните часове преди празничното тържество.

2019-ата година ще премине под знака на Жълтото глинено прасе. Тя завършва 12-годишен кръгов цикъл, а Прасето се счита за търпеливо, лоялно и спокойно животно. Хората, родени през тази година, са общителни и вдъхват доверие. Според източния календар, Новата година ще започне на 5 февруари, но през нощта на 1 януари спокойно може да положите основите на един бъдещ щастлив живот. Ако следвате традициите на източния календар, празнувайте Нова година във всички естествени земни нюанси на жълтото, зеленото и кафявото.

А какво ще бъде празненството без празнична рокля? Няма спор, че ще изглеждате умопомрачително ако се спрете на тема астрология в новогодишната си визия и облечете рокля с цвят на нощно, звездно небе. Тайнствеността и романтиката ще са ваша запазена марка.

Един отличен приятел, който ще ви спаси във всяка ситуация, е луксозното кадифено сако. То е подходящо за всякакъв повод и дрес код! Може да го комбинирате с ефирна риза и копринени панталони, ако ще празнувате в ресторант и с рокерска тениска и дънки, ако сте в клуб. Изберете класическия черен цвят или благородните нюанси на скъпоценни камъни като изумруд, сапфир и рубин.

Най-лесният и бърз начин да създадете новогодишна визия пък си остава комбинацията с ламе и пайети. Черни кожени панталони с топ от пайети и красиви елегантни обувки, с актуални блестящи аксесоари ще ви направят притегателна за всички погледи.