Новогодишно фирмено парти - Какво да облечем?
32 27.12.2018

За мнозина най-забавният празник на годината е именно 31 декември. Или Новогодишното фирмено парти, на което прекарваме повече време с колегите си, по съвсем различен от работните дела повод.

Ето защо мнозина са особено загрижени за избора си на облекло. Какво да облекат, за да изглеждат модерно, стилно, празнично, но и в същото време подходящо?

Преди всичко, важен е самият формат на събитието - мястото, на което то ще се проведе. В ресторант, в концертна зала, в офис или в бар, или може би извън града в специално избрана хижа или развлекателен център.

Въпреки това има едно, много важно правило, що се отнася до дамите - дрехата не трябва да бъде прекалено предизвикателна. Да, може да заложите на любимата си рокля с деколте, но не забравяйте, че на работното място имиджът на професионалист е от първостепенно значение. Той е този, който помага да израствате в кариерата. Така че покажете най-доброто от себе си, но по стилен начин.

И още нещо: трябва да се облечете по такъв начин, че по време на вечерта да не мислите за дрехите като цяло, а да се насладите на атмосферата. Облеклото е важно нещо, но не трябва да заема ума ви през цялото време.

Рокля със средна дължина и стилни обувки с ток е класика за всички времена, която никога няма да ви разочарова. Би била подходящо навсякъде: в ресторант, на официално събитие и на офис парти. Изберете изчистени модели в ярки цветове. По-добре е да се откажете от флоралния печат и ефирните летни материи, те изглеждат неуместни на новогодишното събитие.

За Новогодишно фирмено парти е подходящ и костюм с панталони. С него вие ще се покажете като самоуверен, елегантен и стилен човек. Допълнете излъчването си с копринен топ, червено червило и обувки с токчета. Избора на цветове е свободен. Ако все пак искате леко да избягате от нормите, заложете на луксозен гащеризон. С него целите, към които се стремите, със сигурност ще бъдат постигнати.

И не пренебрегвайте интересните аксесоари - това е магическата пръчка, която може да превърне най-обикновената визия във вечерна!