Комбинация от несъвместимости - Как да комбинирате в едно изображение няколко ярки цвята
256 07.01.2019

В ледените дни нека се стоплим с малко ярки цветове!

Чувствайте се свободни да смесите ярки, богати цветове, които са "на ръба" от това да не се допълнят. Няма нищо страшно – модерно е да изберете два или три противоположни на себе си цвята или техните преходни нюанси. Например: портокалова пола ще направи перфектен ансамбъл с лилава блуза, а светлозелените панталони ще изглеждат чудесно с жълт топ. Струва ви се, че тези цветове абсолютно не са комбинируеми? Напротив! Такъв костюм изглежда невероятно впечатляващо и не трябва да се страхувате от изненаданите погледи на другите. Истинските модни експерти веднага ще разберат и оценят вашия избор. В това облекло най-вероятно ще се влюбят, от пръв поглед, всички модни фотографи и блогъри.

Стилистите не съветват да претоварвате общия вид като детайли, обаче. Техниката Colorblocking се вписва идеално в минималистичния стил, когато цветът и геометрията на кройката са основните компоненти за успеха на създадения образ. Такова единодушие може да се види в модни ревюта на известни дизайнери.

Може би най-подходящите комбинации в цветовия спектър на дрехите са комбинация от червено и зелено, синьо и жълто, червено и лилаво, индиго и смарагд, червено и електриково. Примери за успешни резултати - безброй! Основното правило е да се доверите на собствения си вкус и чувство за стил. В крайна сметка, вашата визия и усет за модата определят абсолютно всичко отанало!