Модни вдъхновения за истинска модна Работна Седмица
203 10.01.2019

Природата се мени, времето се променя. Вземете пример и разнообразете седмицата си, носейки различни и стилни костюми всеки ден.

Понеделник

В понеделник всички планират да започнат нов живот. Да научат език, да стартират диета, да спортуват… Ето защо се нуждаем от много сила и енергия, за да бъдем достатъчно събрани и да се впуснем в новата седмица като ракета.

В този случай заложете на ансамбъл с панталони. И точка. Той никога няма да ви разочарова! И изглежда страхотно с топло палто.

Вторник

Доволни сме от себе си, защото сме стартирали успешно седмицата си. Днес определено можем да си позволим малко парче черен шоколад.

Настроението е отлично и една ярка пола ще подчертаете женствеността и стила ни.

Изберете пола, изработена от топла вълна, подходяща за сезона. Райе или плисе, и двете са в топ тенденцията. Добавете мъжки стил риза и жилетка, и сте готови да превземете Вторника.

Сряда

Сряда е средата на работната седмица. Тук ни чакат разгорещени проекти за работа, много задачи и съответно желаем да ни е удобно и уютно. Широките панталони пасват идеално на случая. Най-модерният стил - кадифето, изглежда страхотно в каквато и комбинация да го сложите. И съвет: въздържайте се от черното – заложете на нещо цветно и ефектно.

Четвъртък

Вече планираме уикенда. Купуваме си билети за театър, съгласуваме с приятели кратка ваканция или мини-пътуване, а вечерта можем да отидем на кино.

Ето защо роклята ще бъде съвършена. Дори е през ноември или януари, една жена винаги иска да се почувства женствена. Роклята изглежда добре с топло яке и високи ботуши със стабилен ток, а вълнените модели могат да се носят без страх от измръзване.

Ура! Петък!

Денят е натоварен, тъй като имат да се довършат доста изостанали през седмицата неща. Вечерта обаче е отредена за среща с приятели или семейството, за да изпиете по чаша вино или любима напитка.

Джинсите и дънките са спокоен преход към уикенда. А кожата е повече от идеална. В края на краищата, тя е една от основните тенденции на този сезон. Кожени панталони или кожени поли, каквото и да изберете вечерта то ще се трансформира перфектно в облекло за забавление и отпускане.