Червената Чанта на 2019 - С какво и как да я носим?
235 24.01.2019

Основните тенденции предлагат този сезон модерните жени да си купят чанта, която е не само в яркочервен цвят, но и с придружаващи нюанси: боровинково, бордо или зряла череша.

Критерият за безупречност се отнася към нещата, с които ще бъде съчетан този иначе самодостатъчен аксесоар. Червената чанта изисква в изображението ви всичко да е перфектно. И нищо чудно, защото така ще привлечете изобилие от възхитени погледи!

Червената палитра в аксесоарите си хармонизира идеално със следните цветове: черно; синьо; бяло; сиво; кафяво; праскова; приглушено розово; светложълто.

И така… Когато създавате комбинации с червена чанта, имате два варианта. Или да съчетаете аксесоарът си с визия, в която вече присъства друг червен цвят, или да използвате чантата като ярък независим акцент. Модните тенденции не са срещу двата варианта и само вие трябва да решите кой да изберете.

Класическият офис стил няма да има нищо против червена чанта или клъч. С такъв аксесоар дори скучните работни дни ще бъдат малко по-забавни. Изберете качествена и „подредена“ чанта - само така визията ви гарантира стабилност и авторитет при изкачването в кариерната стълбица.

Стереотипът, че чантата трябва да съвпада с цвета на вашите обувки е отдавна остарял. Днес правилата на стилната игра са променени и често е достатъчно да се съобразите единствено с палитрата на цялостното изображение, за да бъдат аксесоарите ви в хармонична комбинация.

Когато създавате зрелищен вечерен образ, можете да съчетаете луксозна синя рокля по тялото, къса кожена наметка (в синьо) и обувки в същия цвят, с червена чанта от лак и ефектна огърлица. Ако добавите към това ярко червило, тогава изображението със сигурност ще ви гарантира много комплименти и възхитени погледи.

Що се отнася до внедряването на червената дамска чанта в лятната ни визия – това е по-лесно от всякога, тъй като Тя хармонизира перфектно с рокли в различни цветове и стилове. Многоцветието е първия признак на лятно настроение, все пак!