Топ Sneaker Trends в мъжката мода за 2019г.
164 28.01.2019

Можете да заемете място на опашката още от сега… Или да се абонирате за актуални новини от любимите си онлайн магазини за облекла и обувки.

Защото Те идват – най-горещите тенденции при мъжките спортни обувки вече владеят модните подиуми и ревютата на топ блогъри.

Грубите подметки при маратонките ще продължат да се наблюдават и през 2019, след като брандове за луксозни стоки като Louis Vuitton ArcLight, Gucci Flashtrek и Balenciaga Track, отново залагат на тях. Основните марки обувки са силно повлияни от тях, както се вижда от изминалите ревюта на Adidas Yeezy за предстоящата година. Все пак това е тенденция, която продължава да пленява. Защото в нея се преплитат нотки на стилните 90-те, примесени с модерните хибриди от тази година. За справка може да разгледате последните версии на Nike Zoom 2K, Adidas Originals Falcon и наскоро пуснатия Asics GEL-Kayano 5, които модели капсулират в себе си всичко казано по-горе по перфектен начин.

Що се отнася до материите на сникърсите – наблюдаваме класически натурални текстури като памук, джинс и дишаща юта (зебло) - издръжлива тъкан, използвана при изработването на чували.

Когато говорим за тенденции, свързани с маратонки пък, едно от най-важните неща, на които трябва да обърнете внимание е цветът, а тази година той е - бяло и сметана. Това е противовесът на бурната цветна лудост, която вилня през изминалата 2018.

Няма как да не отбележим, че е помислено и за любителите на технологиите и изкуствения интелект. Водещия бранд за спортни стоки Nike неотдавна представи своя Adapt BB, самозалепваща се баскетболна обувка, която се свързва с вашия смартфон. Adidas, от своя страна, заложиха на по-широко разпространение на Futurecraft 4D, модел с футуристичен силует, който съдържа 3D отпечатана подметка, която, ако искате вярвайте, е изработена от чиста светлина и кислород.