3 мъжки аксесоара, които едва ли ще излязат някога от мода
121 30.01.2019

Аксесоари: нито една визия не е завършена без тях. Те са това, което е соса Беарнез за пържолата, маслото за прясно изпечения хляб, маслината за мартинито ни. Схващате идеята...

Но понякога се оказва трудно да направим избора в кой точно стилен детайл да инвестираме и кой да пренебрегнем.

За щастие, историята е взела част от опита и грешките в този процеса; защото ако преди 50 години нещо е изглеждало добре, шансовете да изглежда също толкова добре и след 50 години са все така силни... или може би не…

Това са три мъжки аксесоара, които никога няма да излязат от стил.

Класически слънчеви очила

Малко неща правят на човека повече услуги, отколкото чифт слънчеви очила. Лесна, практична и тънка преграда, когато има нужда да се прикрият тъмни кръгове; опит да се постигне прилика с образа на някоя филмова звезда и т. н.

Показателно е, че най-популярните стилове рамки не са се променили чак толкова през десетилетията. Говорим за Авиаторския стил очила, Wayfarers и Clubmasters – аксесоари подхождащи на всякаква форма лице.

Ето защо, не се свенете и инвестирайте в подобен тип очила. Просто бъдете сигурни – класиката ще ви се издължи!

Кожен портфейл

Елегантният кожен портфейл винаги е вдигал класата на мъжа.

Практичен, контуриран и придобил ретро носталгия, с течение на времето, един кожен портфейл е съучастник, който ще върши работата си дълго след като бизнесът е спрял да приема пари в брой.

Часовник от неръждаема стомана

Невъзмутим братовчед на златния часовник, часовникът от неръждаема стомана има способността не само да издържи един цял живот, но и няколко такива, ако бъде предаван през поколенията.

Материалът, който има своите корени в изработването на оръжия, е толкова ласкав, колкото и устойчив. Също така стои еднакво привлекателно и мъжкарско с костюм и вратовръзка, колкото и с комбинация от тениска и Чино панталони.

Дори и бъдещето да ни донесе ретини с вградени циферблати, истински стилните мъже ще продължат да поглеждат към стоманената гривна около китката си, когато някой се поинтересува за времето.