Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Змийската кожа е тук и е време да обогатим списъка си с Must Have красоти
362 21.02.2019

Сссссссстава горещо.

Не само навън. Изминалата Седмица на Модата буквално подпали сетивата ни с новите си модни изкушения.

Ако наскоро сте пазарували от любимият си онлайн магазин или сте разглеждали профила на някоя знаменитост, вероятно сте забелязали, че змийският принт отново навлиза в гардероба ни и то с още по-голяма сила. Може би смятате, че въпросния изглежда страхотно върху моделите / знаменитостите, но носен от вас няма да е толкова впечатляващ. Е, в грешка сте!

Новата змийска кожа, всъщност, е неутрална, така че върви с всичко!

Това означава, че можете да я носите с буквално всеки цвят, което е повече от страхотно. Дори и да имате по-скромно чувство за стил, можете да започнете с бавни крачки и да включвате принта във визията си само чрез ежедневните си аксесоари. Такъв пример са едни добри змийски обувки и портмонета, които ще добавят акцент на всичко, което носите.

Но на практика няма абсолютно никаква причина и да не се облечете в змия от главата до петите, така че - хванете вълната. Принта изглежда изключително върху рокля или панталони.

А в случай, че еднообразието ви е скучно, разнообразете с цвят. Неон, яркочервено и дори многоцветие - няма нюанс, в който поразителният змийски дизайн да не изглежда добре. Оставете дъгата да ви докосне.