Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Да отдъхнем! Сезонът на Белите Джинси Идва
492 25.02.2019

След целият този студ и мраз, белите джинси настъпват. И то съвсем уверено.

Но – внимание! На пръв поглед не капризни относно стилни и цветови комбинации, белите дънки/панталони всъщност подлежат на не малко условия.

На практика всичко зависи от времето и мястото, на което ще се появите с готините си бели джинси. В този ред на мисли, съвсем спокойно може да ги използвате като акцент в бизнес дрескода си. За целта потърсете панталони с широки крачоли и ги съчетайте със свободно по кройка сако – за печеливш силует. Допълнете с ефектна, елегантна чанта, която да даде бизнес нюх на аутфита ви.

От Lotte Williams доказват, че белият деним е и най-перфектният съотборник за уикенд визията. Просто комбинирайте с риза в забележителен принт и цветни маратонки и дайте път на почивните дни. Но не мислете, че белите джинси са само за през деня. Спокойно може да ги свържете с чифт сандали, клъч и ефектно бижу, и да завладеете нощта!

Може, разбира се, да се облечете в бяло и от глава до пети, защото тази комбинация никога няма да изглежда зле. Добавете няколко (но не много) неутрални аксесоари, които да допълнят тонално облеклото ви и се насладете на лекотата на облика си.