Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Носете рокли, независимо от фигурата си
508 14.03.2019

Една от най-женствените дрехи без съмнение е роклята. Много дами обаче се притесняват да ги носят от най-различни съображения, свързани с външния вид. Някои се тревожат от това, че са по-пълни, други пък мислят, че са прекалено слаби. Част от дамите мислят, че краката им не изглеждат добре… Даже и някое от тези неща да е истина – не се притеснявайте и носете рокли.

рокли

Те са най-типичните дамски дрехи. Не се лишавайте в никакъв случай от тях. Може да се съобразите с недостатъците, които смятате, че имате. Със сигурност обаче имате и предимства, на които може да наблегнете. Изберете рокля, която да подчертае именно тях.

Ако например не харесвате краката си, не е задължително роклята да е къса. Изберете друга дължина – до коляното например, а защо не и до глезена.

Ако сте много слаба – може да изберете по-свободна рокля, която да не прилепва по тялото ви. В случай, че сте пък по-пълна, може да изберете модел, който е по-свободен в проблемните зони. Килограмите може да се прикриват и с подходящите цветове и със съответните шарки.

Може да намерите подходяща рокля за себе си не само по магазините, но и в подходящия онлайн магазин за дрехи втора употреба.