Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Болеро - стил и красота
143 27.03.2019

Знаем ли какво е болеро? Да - това е късо и стегнато олекотено облекло, оригинално по своята форма. То е част от испанската национална носия и името му идва от испанското "болеро". Гъвкавостта е неговото основно предимство. Може да бъде носено както и с по-непринудено и неангажиращо облекло, така и с по-официални вечерни рокли.

болеро

Независимо от ситуацията, в която сме, болерото може да бъде лесно облечено и незабавно да потеглим. Може да се носи повече от веднъж и да се комбинира с различни тоалети. В магазин за дамски дрехи може да изберем своето болеро спрямо собствения вкус.

Как да попаднем на подходящото? По- светлият декор в областта на гърдите би създал илюзията за съблазнителни форми. За слабо момиче пък би бил идеален тънкия модел с идеално напасване и пердета. Дори и цената да не бъде по вкуса ни, не трябва в никакъв случай да се отказваме от нещо толкова изящно и красиво. Важното е внимателно да подберем своя модел. Такива с дълъг ръкав например биха скрили от погледите пълнотата в ръцете. Можем да използваме декоративни елементи в горната част за да направим фигурата си пропорционална.