Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Как да носим гащеризон
160 27.03.2019

За да носим правилно гащеризон, не е нужно да бъдем инженери - буквално можем да го сложим и директно да излезем навън. Има обаче няколко тънкости и хитринки, които е добре да знаем. Правилният подбор на подходящи аксесоари и удачни комбинации с други дрехи от гардероба ще ни издигнат до висотата на личния си стил. Ето някои основни принципи, които трябва да спазваме в ежедневието:

дамски гащеризон

 

1. Използване на колан. Той подчертава женствените форми и фокусирането на мъжките погледи пада върху талията. Моделите с метални катарами или капси например са добър вариант.
2. Добре е да заложите на монохромното. Съчетавайки целия си силует в един цвят, вие ще направите силно впечатление на околните.
3. Сложете поло. Много дизайнери обръщат голямо внимание на този вид акцентиране върху шията на жената. Може да сложите поло под гащеризона с различен цвят и да го съчетаете с различни аксесоари.
4. Сложете си боти. Тъй като тенденцията са панталоните с широки крачоли,  актуалните гащеризони също са с такива и дори са подчертани със 7/8 дължини. Обуйте ботите, за да покажете хубавите си глезени и смело излезте навън!


Модата и моделите при гащеризоните са много разнообразни и можем да ги намерим и в магазини за дрехи втора употреба.