Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Не е топло, не е студено… Какво да облечеш?
641 04.04.2019

През пролетта идва вечният въпрос – какво да облечем? Времето е променливо – сменява се за часове. Но има подходящи дрехи, които може да обличаме в тези моменти. Такива са дългите елеци без ръкави. Те са актуален модел връхни дрехи, подходящи за хладните пролетни сутрини и вечери.


Елеци без ръкави лесно можем без проблем да добавим почти към всеки аутфит. Те обикновено носят голямо очарование. Вероятността да разполагате с такава дреха в гардеробите си и даже да сте забравили за нея въобще не е малка. Затова ви напомняме да проверите надълбоко. Ако пък нямате – поправете грешката! Разгледайте онлайн дрехи и изберете елек, който е по вкуса ви и ще попълни гардероба ви.

дамски елеци


Дълги елеци без ръкави може да носите с тениски и маратонки, с рокли или шорти. Важно е обаче да внимавате при комбинирането на дрехи с различна дължина. Това не изглежда добре понякога, а и не на всяка фигура изглежда добре подобен тип натрупване. Съчетаване на няколко дебели материи едновременно също не изглежда добре обикновено. 


Най-добре е да комбинирате елеците с леки материи или даже с прозрачни такива. За поддържане на дрескодът в офиса пък просто облечете бяла риза и панталон, добавете елек вместо тренчкот и voila – имате различен аутфит със същите дрехи, които обикновено носите всеки ден.