Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Защо да носиш високи токчета?
380 07.04.2019

Че пантофките или маратонките са вашите любими и удобни обувки спор няма. Заради тях често биват пренебрегваните елегантните модели с високи токчета. Ако и при вас е подобен случая, сега е момента да поправите тази грешка. Ето някои аргументи които биха ви накарали да помислите за ползата от носенето на официални обувки с висок ток:

- Безспорно най-важния аргумент е, че високите токчета ви добавят сантиметри към руста.  Това е и най-очевидното. Дори и по-високите жени също използват обувки с токчета, макар с по-малък размер.

  обувки висок ток

- Една истинска дама обича да привлича внимание и много добре знае, че високите токчета правят точно това. Може да получите комплименти не само от мъже, а и от представителките на нейния пол. 

- Носенето на високи токчета повишава и самочувствието. Чрез тях, от едно плахо момиче може да се превърнете вече в уверена и дръжка дама. 

- Голямо предимство на обувките с висок ток е подчертаването на краката. А това е много важно за всяка жена - зашеметяваща форма на краката. Променя се цялата форма на краката, те започват да изглеждат по-слаби и по-дълги.

 И така.. още ли не търсите подходящ модел в онлайн магазин за обувки?