Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Пижамата трябва да ви носи комфорт
256 07.04.2019

Знаете ли колко е хубаво, човек да си ляга всяка вечер облечен в удобни и подходящи  за сън дрехи. Всеки от нас си има поне една такава дреха, която да облича често, защото тя ни дава възможност за една спокойна и приятна почивка в собствения дом. В тази статия ще ви помогнем в избора на подходящата пижама.


Изборът на правилния модел със сигурност е едно от най-важните неща. Едно привличащо вниманието атрактивно на пръв поглед спално бельо, не винаги е най-правилния избор. Трябва да се обърне внимание за  функционалността на спално облекло. Все пак е от значение да може да спите комфортно в леглото си или да изпиете сутрешното си кафе на терасата без това да ви притеснява от вашите съседи.


Материята, от който са изработени пижами и нощници също има основна роля за тяхното удобство. Разнообразието тук е голямо -  може да бъде полар, памук, вълна, всякакъв вид полиещиер или коприна. Памукът например е удобен и мек, но понякога не е секси ако говорим за избор за дамски модел? Полиестерът може би е правилния избор за повечето хора, но трябва да се знае че самата материя "не диша"добре и няма да получите комфорта който искате за ежедневно ползване. Последните модни тенденции показват, че коприната все повече навлиза в ежедневието ни. Този вариант също съчетава едно приятно удобство и красив дизайн.