Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Изградете вкус към дрехите в детето си
332 07.04.2019

Децата се оформят като личности, така че е важно да им помагаме да се развиват правилно и постоянно да ги насочваме по правия път. Важно е също да обърнем внимание на това как ги обличаме и стиловите навици, които им създаваме, защото те неизбежно ще останат за цял живот.

Научете децата си да се обличат винаги подходящо, според ситуацията. За целта е добре да разполагат с разнообразие от дрехи. Децата растат бързо, така че това, което имат, бързо им омалява. Ако не успявате да "смогнете" на темпото на растеж на детето си, може да му пазарувате и от дрехи втора употреба. Обяснете му, че в това няма нищо лошо и че най-важното в една дреха е да носи комфорт и да е с високо качество.

стилни деца

Избирайте му разнообразни детски дрехи. Нека знае коя кога е подходящо да облече. Има точните моменти, в които човек да облече спортен екип, дънки или по-официален панталон или рокля. Същото се отнася и за обувките - в ежедневието вероятно залагате на спортните обувки и маратонки, но е добре децата да знаят, че има ситуации, които изискват да си обуят официални детски обувки.