Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Как да се обличаме в офиса
234 02.05.2019

Какво да обличаме и какво не в офиса? – този въпрос със сигурност си го задават много дами. 


Начинът, по който се появявате облечени на работното място, е наистина важна част от цялостния образ, който си изграждат за вас вашите колеги. Дрехи, аксесоари, обувки, грим - те създават имиджа, който имаме в офиса. Не си вадете грешното впечатление, не по някакъв начин подценяваме поведението на човек или пък способността му за работа, но известната българска поговорка "По дрехите посрещат...", казва самата истина.


Когато става дума за облекло в офиса, никога не си позволявайте даже само веднъж да се появите облечени зле. Винаги бъдете с добре изгладени и съчетани по подходящ начин дрехи.

офис мода
Тенденциите в модата са важна част от облеклото, но много по-адекватното решение е да се обличате съобразно работното място. Ако сте на някое по-консервативно място, по-често залагайте на класически комбинации като костюми, риза и пола и други подобни. Ако пък обстановката е по-непринудена и няма да контактувате с клиенти, спокойно може да заложите на чифт джинси или дънки и стилна блуза. Избягвайте обаче изцяло спортните комбинации, освен в случаите, в които дейността на компанията предполага подобно съчетание. Дори по-небрежните дрехи може да излъчват чар и елегантност, комбинирани правилно и на подходящото място.