Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Как да се облечем за първите топли дни
193 24.05.2019

С наближаването на топлото време, със сигурност не искате да си губите времето, като опитвате да изберете какво да носите. Важно е със сигурност да ви е удобно, в същото време да сте добре облечени и, разбира се, да сте в духа на модата за този горещ сезон! 


Винаги една обикновена дълга или средно дълга рокля е възможно да стане по-интересна. Най-добрият начин за това е да я комбинирате с ексцентрични обувки, особено в случай, че цветовете са в остър, силен контраст.

летни рокли
 
Ако пък смятате, че имате нужда от обновяване на своя стил, тогава носете бели дрехи, защото те ще провокират въображението и ще галят погледа. Например, един бял топ и панталонки с черни ботуши и с черен колан или с чифт цветни обувки и добре подбрана чанта са отличен избор.

Ако сте твърд фен на дънки, носете ги с късо, комбинирани например с вталено сако или  с класическо дънково яке. Най-добре е да изберете бял или пък дънков цвят, който към е много актуален и модерен.


Напоследък е модно и създаването на сложни ансамбли с особено женствен дизайн. Чудесно би било те да са с изтънчени ретро вдъхновени елементи, които да включват фина дантела например, а също бродерия или наслоявания и текстил, който да е в златист или сребрист цвят, или комбинация между двата.