Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Правила за лятна мода при мъжете
104 25.05.2019

При мъжете модата също е толкова важна, колкото и за жените. Тя не се променя с такава шеметна бързина, с каквато дамската мода, но тенденциите за мъжките облекла  подлежат също на промени, които се случват в най-разнообразни посоки. Дори и да сте консервативен, вероятно ще се съгласите, че придържането към един и същи стил на обличане прекалено дълго време ще е скучно. Лятото е най-подходящият сезон, в който и вие можете да се представите с нова дреха.


Лененият костюм за мъже е добър избор. Ленът е на мода отново и няма по-подходяща материя за лятото от него. Ако на работа ви се налага да носите костюм, ето го верния ход – изберете именно такъв. Ориентирайте се към модел с вталено, но не и прекалено тясно сако и панталон, който леко се стеснява в долната част.

мъжки летни костюми


Има и подходящи къси мъжки панталони, които, съчетани с хубава риза и елегантни обувки са прекрасна комбинация. Избирайте обаче естествени материи. Това може би ще е тоталният летен хит. Фактът, че водещите световни дизайнерски къщи, включват в колекциите си примеси между уличен стил и изискана мода, не е случайност. Изберете обаче подходящи обувки, които да носите без чорапи.