Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Как да изберем идеалната туника
197 19.06.2019

Туника представлява универсален елемент от облеклото. Това облекло вече се превърна в неразделна част от гардероба на съвременната жена. Пренебрежителното отношение към закупуването на този продукт – грешката е непростима, защото може да покаже недостатъците на вашата фигура, вместо да ги прикрие. Асортиментът от представените на съвременния пазар модели предоставя възможност на всеки представител на дамите да избере модерен вариант, който да е направен от подходящ материал.

туника
На притежателките на красива фигура им подхожда всяка една туника. Продуктът е допустимо да има деколте или пък да бъде затворен. По правило, дрехата може да се допълни с различни аксесоари. Най-често е най-хубаво това да е широк колан, който подчертава талията. Обаче не си заслужава да я претрупвате с украшения, като ланци и гривни. Безвкусните допълнения и украшения само развалят визията.
Дамите с по-пищни форми е добре да изберат на трапецовидните модели с деколте, разположено под нивото на гърдите. Това решение ще позволи да скриете на недостатъците на фигурата и да прикриете корема. Туника с дълбок V-образен прорез ще подчертае красивото деколте и ще скрие проблемните зони по тялото.


Експертите препоръчват на по-пълните дами, да се въздържат от носенето на колани. Такъв аксесоар подчертава недостатъците на фигурата и ще влоши визията. Добро решение е да ползвате масивни бижута като например мъниста или пък широки гривни. Подобни елементи отвличат вниманието от зоните с проблеми. Ако вещите осигуряват ярък и колоритен принт, пъстрите цветове и допълнителните елементи претрупват образа.