Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Идеалният бански според типа тяло
218 22.08.2019

За момичетата с голям бюст е добре да знаят, че всяка допълнителна опора е добре дошла, за това моделите с банел и чашки от стабилна, неразтеглива материя са най-подходящи.


За жените с малък бюст понякога намирането на правилен модел може да е малко сложно. Освен традиционните горнища с подплънки, такова с набор или волан, както и такова с декоративни елементи дава визуална илюзия за обем.

бански
Традиционно изборът на дамите, които се притесняват да показват корема си, е целият бански. Изберете бански, който има интересно деколте и по този начин привлича погледа нагоре.


Цял бански супер и за всички, които се притесняват от наличието на „любовни дръжки" или от факта, че „трупат" килограми на гърба си.


Естествено идва ред и на ханша като и тук, както при гърдите, най-основните драми са с малък или голям. Момичетата с малки и по-плоски задни части могат да изберат бански с волани, за да придадат обем, такива в ярки цветове, които придават обем или пък малко по-смело изрязани долнища.


За дамите с по-пищни форми обикновено освен модел е важен и комфортът като банския е важно да бъде скроен така, че да не се впива и да не размества при движение.