Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Дрехи, които влудяват мъжете
289 23.08.2019

Всички си мислим, че голяма част от мъжете не обръщат особено внимание на модата и на това как се обличат жените. Често наистина те не могат да дадат компетентно мнение за съчетаване на цветовете и модни аксесоари, но със сигурност могат да преценят кога една жена изглежда добре или не. Знайте, че облеклото въздейства на мъжете, при това в много голяма степен.

Избирайте винаги дрехи, които, на първо място, да са подходящи за вашето телосложение, подчертайте силните си страни и прикрийте недостатъците си. Облечете се така, че да се чувствате винаги секси и желана – ако така го усещате, значи наистина е така. 

двойка
В женската визия има акценти, на които е винаги добре да наблегнете, а кои точно са те – трябва отново да прецените според собствената фигура. Ако имате голям бюст – наблегнете на деколтето например.


А ако трябва да говорим за конкретна предпочитана дреха - красивата малка лятна рокля, която придава женственост, сексапил, но и невинност води класацията на дрехите, които влудяват мъжете.