Предимства на раницата пред дамската чанта
302 28.09.2019

Ежедневните дамски раници са последен писък в модата и много жени смениха с тях класическата дамска чанта. Съществуват редица различни модели, малка част от които са например със здрави връзки, с красиви пискюли, с велурена украса или пък със спортен завършек. Моделите, които можете да срещнете са много различни и по свой начин – привлекателни.

дамска раница

Без значение дали търсите раница за работа, да ходите с нея на фитнес или пък просто за ежедневието, дамската раница е свеж начин да разнообразим колекцията си от аксесоари и да я вкараме в крак с модата.

Изберете раница със закопчаващи се джобове, ако желаете да постигнете класическа ученическа визия. Този вид чанта е много подходяща за подрастващи момичета и ще внесе стил и огромна доза изтънченост във вида им.

Можете да заложите на раница с логото на известен дизайнер и да я комбинирате например с ежедневни дънки и със спортни обувки, като по този начин ще постигнете атлетична визия. Избирайте цветове като топло сивокафяво, маслинено и бежаво, за да може по-лесно да ги съчетавате с ежедневният аутфит.