Модните есенно зимни якета тип парка
180 29.09.2019

Една от основните отличителни характеристики на модните мъжки есенно зимни якета тип парка са характерните заемки от милитъри излъчването. Те са с множество джобове, шнурове, колани, които имат и определена функционалност, като с тях се регулира широчина, вид на силуета и дължина. 


Така този тип връхна дреха може да стои отлично както по време на планинска разходка, така и при носене в динамична градска среда. 

мъжко яке
Може да се комбинира отлично с широк диапазон от разнообразни облекла – от деним и пуловер до различни арт дрехи и ефирни блузи. 


Парката е особено популярен модел мъжко яке в последните няколко есенно-зимни сезона. Поставено е във фокуса на модното внимание най-вече поради факта, че тя далеч не робува на изискването за скучност, когато става дума за цветове. 


Каки, кафяво, зелено милитъри продължават все още да са сред най-популярните за този вид дреха, само че присъстват и по-малко разпространените бяло и бежево в най-различни нюанси, актуалното жълто – горчица или тиква, широка гама от бордо, зелено, синьо и оранж.