Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Да носят ли дамите вратовръзка
33 28.10.2019

В днешно време доста от мъжките аксесоари тотално се "преместиха" и в женския гардероб. След панталоните, якетата, костюмите там попадна вече и вратовръзката. Със своята присъща женственост дамите вече така носят  типичните мъжки аксесоари, сякаш те винаги са били част от женските колекции.

вратовръзка
Когато взема решение как да носи една вратовръзка и с какъв костюм да я комбинира, жената просто иска да подчертае че по нищо не се различава от силния пол по отношение на бизнеса и отношенията в него. Днес няма как да се изненадаме, ако видим жена с подобен аксесоар около врата си.


Отдавна дойде времето, когато голяма част от жените имат собствени фабрики, различни видове компании та дори и държави. За да имат общ език с мъжа в едни бизнес отношения, дамите трябва да действат и обличат като самите мъже.


Дами, когато избирате за себе си мъжкия стил в костюм не трябва да забравяте аксесоари. Много е важно стриктно да се спазват неписаните закони в този жанр. Една вратовръзка може да разкрие противоречието между между силния характер и естествената крехкост на жената и да предаде силна интрига на нежиния външен вид.