Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Зимни дамски ботуши - тенденции
223 28.10.2019

Изключително важен аксесоар в зимния гардероб на всяка жена са дамски ботуши. В последните няколко години тенденциите показват, че те са станали моден артикул, които не зависи чак толкова от сезона. Когато избира своя чифт ботуши, една модерна жена разчита предимно на комфорт и качество, женственост и стил. Но въпреки това надмощието на зимата е безспорно. Без значение какви са проблемите и неприятностите...самотно, студено, снежно, ветровито и влажно, някак си ботушите са си научили вече урока с безкрайна гама от модели които отговарят на всички критерий като издръжливост водоустойчивост, адхезия, вентилация.

ботуши

В подобен подходящ чифт ботуши краката винаги ше останат топли и сухи, ще дишат свободно и ще са б абсолютна безопасност от подхлъзване. Тук вече идва и най-важното, а именно качеството. Естествено кожата и велура си остават водещото предпочитание, но трябва да се има в предвид че и синтетичните заместители не изостават на заден план,а дори има експерти в бранша които твърдят че могат да бъдат дори от по-високо качество.


Ботушите са женствени, защото вече производителите ги моделират рефектно по формата на крака и подчертават силуета. Благодарение на съвременните дизайнери, ботушите станаха от необходим в задължителен и стилен артикул, който надхвърля всеки сезон по пътя към гардероба на съвременната жена.