Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Модерните дамски поли през есен-зима 2019/2020
303 31.10.2019

С настъпването на есенно-зимния период голяма част от дамите изваждат от гардероба си дънките и панталоните, пренебрегвайки и прибирайки полите си. Но.... това е голяма грешка! Настоящите модни тенденции дават възможност за носене на удобни, стилни и топли модели дамски поли с които се постигат дори и зашеметяващи визии. Всяка жена винаги може да изглежда по - женствена и елегантна. Ето някои актуални модели дамски поли за тази година и се убедете сами.

зимна пола

- Дънкова пола. Тя се вписва идеално в ежедневния тоалет целогодишно. Тази есен се наблюдава огромно разнообразие от кройки и дължини, така че няма как да не откриете Вашия модел.

- Плисирана пола. Това е тип дамска пола, която напълно завладя модните тенденции тази година, а има и защо - голям избор от цветове, материи и дължини със романтика и стилно излъчване и елегантност. Чудесно решение за есенно - зимния период са по-дългите модели.

- Кожена пола. Няма спор, че кожата е доста съблазнителна материя, но не бива да се асоциира само с дързост и сексапил. Дизайнерите показаха голямо разнообразие от модели за 2019/2020 година. Като се започне от дължина, много интересни цветове и нестандартни и разчупени кройки. Може да откриете вашата пола в кафяво, червено, синьо, черно и още много други. Предпочитан избор е средната дължина за по - хладните дни.