Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Мъжки елек - и в планината, и на работното място
182 31.10.2019

Всички вече забелязваме, че сутрин и вечер започна да захладява. А през уикенда планирате разходка някъде из природата, извън града,в планината. Още не сте "превключили" на вълна яке или жилетка, но в същото време ви се иска да се почувствате комфортно. В случая решението е едно и то е уникално само по себе си - яке без ръкави познато още като мъжки елек.

мъжки елек

Точно елекът в този случай би ви донесла всичките тези предимства от които имате нужда. От една страна запазва топлината в тялото, а в същото време позволява свободно и лесно движение на ръцете. Материите които се използват за изработване на грейки имат голямо разнообразие и това ще осигури вашия комфорт дори и в случай на много ветровито или дъждовно време. Просто трябва да подберете подобен модел, изработен от специална материя която е устойчива на такива неблагоприятни условия.

Един добър избор на елек, съчетан подходящо с останалите елементи на облеклото, на практика превръщат иначе това еднообразно и скучно облекло през есента в свеж и в същото време удобен стил, предпочитайки по-ярки и силни цветове и предлагайки комбинации които могат да бъдат успешно приложени дори и в офиса на фирмата ви например.