Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Модни престъпления на мъжете
150 05.11.2019

Неоспорим факт е, че не малка част от мъжете показват голяма липса на интерес към начина по който се обличат и обикновено това не се харесва и дори направо дразни дамите около тях. Тук ще ви покажем едни от най-големите модни грешки които допускат представителите на силния пол и които могат  да отблъснат дори и най-влюбената жена.


- Тениски с големи и цветни щампи. Няма жена, която да не би се притеснила когато нейният любим мъж се появи на уговорената им среща с тениска, върху която има огромна щампа с не по-малко крещящи цветове и всякакви декорации от брокат или мъниста.


- Чорапи, несъответстващи на носените обувки. Тук абсолютната "класика" е бели чорапи с черни обувки. Интересното в скучая е, че има много мъже, които умеят да се обличат добре, но въпреки това допускат тази грешка.

стилен мъж
- Потник под ризата. Това е една много популярна грешка, която е актуална и днес. Мъже, разберете веднъж за винаги, че ако ви е трудно само под риза, в случая под нея трябва да облечете V - образна риза!


- Намачкани дрехи. Мърльовците никак не са харесвани от жените, особено тези които не се сещат или не искат да изгладят старателно дрехите си.