Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Кои женски дрехи дразнят мъжете?
174 22.11.2019

Доста са нещата, които мъжете не разбират и не харесват в жените, но това освен че се отнася за всеки аспект, със сигурност включва и гардероба. Има насаждане на убеждението, че с каквото и да е облечена е все едно, ако жената е красива. Това обаче е голяма заблуда. Ако искате да сте стилно и привлекателно облечени, пазарувайте дрехи онлайн.

Ето направените изводи за мъжките вкусове, които са направени на базата на изказвания в списания и форумите.

Клинове и шалвари. Някои модели клиновете нарушават пропорцията на фигурата, а шалварите я лишават от загадъчност. Красиви клинове ще откриете само в добрите магазини.

мъжете не харесват

Къси панталони и чорапогащник. Това явление силната половина едва ли някога ще проумее. В света на жените късите панталонки отдавна вече не са част от гардероба им само за лятото. В съзнанието на мъжа обаче съчетанието им с ботуши е направо безумно.

Бонбонено розово. Дори и да изглежда странно, че мъжете не харесват един от най-типичните цветове за жените, това не е точно така. съществуват много нюанси на розовия цвят, които са привлекателни за окото и няма да ви лепнат прякора "барби". 

Дрехи с пайети. Мъжкото съсловие ги свързва единствено с празниците по Коледа и нова година и с децата. Ако жената е облечена с нещо подобно, най-много да бъде оприличена на коледна елха.