Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Тирантите – аксесоар или необходимост за деца
131 22.11.2019

Вероятно всички вие знаете какво представляват и какъв начин на употреба имат тирантите. А дали ги използвате в облеклото на децата си?

Основно място в последната  „Седмица на модата в Париж“ сред аксесоарите за мъжко и дамско облекло заемат точно тирантите. А защо не и при детската мода?

Детската мода е силно подвластна на тази за възрастните и тази е една от главните причини, тирантите активно да присъстват детските модни колекции.

дете с тиранти

Друга важна причина, поради която е добре да се носят детски дрехи с тиранти е, че те успешно заменят нуждата от ползването на обикновен колан. Кръстчето на детето е много нежно, че се случва понякога макар и с колан, клинове, панталони, детски дънки, а дори и полите на малките момиченца да се смъкват надолу. Тирантите обаче решават този проблем.

Основата на тирантите е ластична, което позволява да коригираме точно необходимата дължина, за да придържа здраво долната дрешка на точното и място. Също така тирантите е възможно да се носят кръстосани отзад или успоредно, както от малките господа, също така и от малките дами.