Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Какви обувки носят жените при прехода от есен към зима
200 24.11.2019

Есента традиционно е изключително капризен сезон с непрестанни промени на времето - студено, топло, слънчево или дъждовно. Това е причината да бъде и един от най-изискващите откъм обувки. Какви модели трябва да имате за есента?


- Стилни на висок ток. Високите токчета са задължителни за всяка дама. С една цласическа черна обувка или цветен модел няма как да сбъркате. Стилните обувки с висок ток могат да се съчетаят една добре както с дънки, така и с официален панталон или пола.


- Оксфордки.  Те са практични и удобни обувки, които могат да се носят както пролет, така и есен. Макар, че не са толкова елегантни, както тези на висок ток, оксфордките са верен приятел в големия град. Съчетават в себе си едновременно удобство и ефект.


- Боти за студените дни. Чифт боти за много подходящи за по-студените есенни дни. Като classически модели са по-дълбоките , които идеално пасват дори за дъждовните дни. Разнообразието от модели е огромно - с дебели, тънки токове, по-елегантни, спортни и много други.

есенно-зимни обувки


- Гумени ботуши. Те са незаменими в дъжда. Гумените ботуши са част по-скоро от ежедневния стил -  с дънки, клинове или поли са най-подходящите комбинации.