Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Да носим ли бели дрехи
215 08.05.2020

Бялото е един от най-модерните цветове за лятото. Съществуват обаче доста правила, когато става дума за носене на бяло. Ето няколко модни закона, които касаят това как да носите бяло и ако ги спазвате – може да го правите спокойно.

Когато купувате бели дрехи, особено ако е за важен повод, ви съветваме да поискате да я видите и да я проверите на дневна светлина. Така бялото ще изглежда доста по-различно отколкото при изкуствено осветление и ще забележите детайли, които в противен случай е възможно да пропуснете.

бяло

Изберете бельо в телесен цвят, което да носите под белите дрехи. Говорим най-вече за случаите с дрехи от полупрозрачни материи. Ако не желаете бельото ви да се откроява, носете такова в цвят, близък до тена ви. Бялото бельо се вижда под белите дрехи много повече в сравнение с бежовото.

Имайте предвид, че се смята за проява на лош вкус да носите бяла рокля, когато сте гости на сватба. Според етикета единственият човек с бяло на една сватба трябва да е самата булка. Изключение прави, ако бялото или неговите нюанси не са част от дрескода на сватбата.

Избирайте да носете бяло с цветни обувки. Освен ако не държите на визия в бяло отгоре до долу, комбинирайте белите панталони, поли и рокли с цветни обувки. Ако дрехите са от по-лека материя, изберете обувки в ярък цвят и избягвайте черното.