Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Как да изберете правилните аксесоари за черна рокля
100 13.03.2021

В дамския гардероб черна рокля е универсално нещо за всички времена. Можете да я използвате за работа и срещи, за пътуване и парти - всичко зависи от стила на роклята и правилния избор на аксесоари: бижута, обувки, чанти, колани, шапки и ръкавици.

За да създадете перфектната визия, е необходимо да вземете предвид стила на роклята и особеностите на ситуацията. За пътуване или среща ще са подходящи ярки бижута, които ще разреждат тежестта на черното.

черна рокля

Лаконични перлени мъниста, стилни тънки пръстени или дискретни обеци са подходящи за работа. Скъпоценните камъни могат да се носят само при специални поводи, обикновено за вечерни разходки. Не използвайте куп бижута, по-добре е да изберете едно нещо: елегантна гривна, луксозни обеци или масивна огърлица. Моля, обърнете внимание, че гривните не се носят с дълги ръкави, а висящите обеци - с очила и големи колиета.

Изборът на бижута за врата зависи от дизайна на деколтето и врата, както и от характеристиките на фигурата. За да привлечете вниманието към гърдите си, изберете висулки, които завършват на това ниво. Мънистата от друга страна ще подчертаят тънката шия и ще изглежда добре с бюстие и кръгло деколте.