Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Основни причини да пазаруваш дрехи втора ръка
79 15.04.2021

Доскоро фразата „магазин за дрехи втора ръка” звучеше почти като обида в България. Да влезеш в такъв магазин беше мръсна малка тайна, споделена с приглушени гласове и приглушени светлини. Въпреки това тенденцията за бутик втора ръка вече е по-популярна от всякога. Толкова много, че когато видите наистина грандиозна звезда в уличния стил, те почти сигурно носят предварително обичан предмет, за да завършат тоалета си. Време е да приемем фактите - втора ръка не е мръсна дума. Всъщност това е ключът към това да се обличате добре и да сте едновременно екологични.

online second hand

Естествено, парите са важни за всички. Що се отнася до модата втора ръка, изглежда логично да се предположи, че това би означавало по-малко разходи. Изненадващо, това не е непременно така. Ако купите тениска от търговец на модни стоки (ниско качество, но модерно и евтино облекло, ушито от някое 5-годишно китайско дете), особено в разпродажба, тя често ще бъде по-евтина от покупката на дизайнерска риза втора ръка , изработени от висококачествени материали. Ето защо парите сами по себе си вече не са важен фактор за вземане на предпочитания избор. Има обаче много други причини да пазарувате дрехи, аксесоари и дори мебели с история.

Ако пазарувате дрехи втора ръка, ще можете да си позволите по-добри неща, като в същото време ще помагате за предотвратяване на разрухата от околната среда.