Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката
Редно ли е да купуваме обувки втора употреба
45 31.05.2021

Според нашия опит и наблюдение, обувки втора употреба, продавани в интернет, най-често са нови или се носят веднъж или два пъти. Някой се отървава от тях, защото е пропуснал размера (закупен онлайн), промени мнението си (защото го е купил чисто импулсивно) или решил, че обувките са неудобни за него и много други истории. Така че можете да преследвате неизползвани обувки за малка част от цената.

обувки втора употреба

Ето защо втора ръка често означава ново! Въпреки че какво означава „ново“, ще обясним по-нататък. Случаят е различен при "дрехите на килограм" (поне от нашите наблюдения) - там се вижда, че обувките са били използвани, въпреки че разбира се има и нови. Както е в магазините втора ръка - зависи от това как ще уцелите.

На свой ред хората, възмутени от факта, че можете да си купите „спорни“ стоки втора ръка като обувки или бельо, забравят, че артикул от магазина не е непременно нов, защото много хора го пробват. И никога не знаем дали някой от тях е имал например микоза. „Ново“ от магазина не означава „стерилно“.

Така че, като заключение - твърдо "ДА" на обувки втора ръка!